سرباز فراری میتواند گواهینامه بگیرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۲۵ #70840926

من تازه فرار کردم میخواستم ببینم واقعا بدون کارت پایان خدمت نمیشه زندگی کرد یا زیاد مهم نیست چون من نزدیک به دو سالی هست خونه نشین شدم و به انجام بازی های اینترنتی پرداختم و الانم از سربازی فرار کردم خیلی استرس دارم نمیدونم چکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکانپذیر است

از طریق پلیس بعلاوه ده پیگیری کنید.

میتوانید درخواست گواهینامه بدهید.

باسلام
برای گرفتن گواهینامه می تونید اقدام کنید ولی برای نقل و انتقالات رسمی در محضر و گرفتن پاسپورت و اکثر استخدام ها نیاز به کارت پایان خدمت پیدا می کنید مضافا اینکه ممکنه برای جلب از دادسرای نظامی سراغتون بیان

می توانید برای گواهینامه اقدام نمایید

بادرودوسلام برای گواهینامه اقدام نمایید.

درود
امکان پذیر است برای نقل و انتقالات و خروج از کشور لازم است پیشنهاد میشود بصورت خودمعرف اقدام و از تخفیفات و تعلیقات استفاده نمایید