الان که دستگیر شده و زندان است میتواند اعسار بزند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۵ #70569674

با سلام
طرف پرونده من بخاطر سفته در حال حاضر زندان هست، حکم هم غیابی صادر شده بود، و حکم جلب سیار براش صادر کرده بودند، این شخص هیچ کدام از جلسات دادگاه را نیامده بود و اعسار هم نزده بود
در حال حاضر با وجودی که به این شخص مهلت برای اعسار داده بودند و برای ثبت اعسار نیامد و مهلت داده شده برای اعسار خیلی وقت پیش به پایان رسیده آیا الان که دستگیر شده و زندان است میتواند اعسار بزند، و اگر اعسارش قبول بشود آیا میتواند در پرداخت پول منا اذیت بکنه، ممنون از پاسخ دهی شما؟

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان دادخواست اعسار وجود دارد

با درود احترام وافر؛
درخواست اعسار در محدودیت زمانی ندارد ودر هر زمان ممکن می باشد،لیکن اعتراض به درخواست اعسار محکوم علیه،نیز برای شما هم امکان پذیر است.
با تشکر

حق درخواست اعسار در هر زمان و شرایطی برای محکوم علیه وجود دارد .

سلام. در زندان تقاضا ی اعسار می دهد. و بیشتر وقت ها با توجه به زندانی بودنش مورد پذیرش قاضی قرار می گیرد.

سلام
میتواند در زندان تقاضای اعسار را مطرح کند

بله ایشان حق درخواست اعسار دارد .