بازم میفرستن دادگاه یا پرونده بسته میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۲ #70542227

زمانی که برا الزام به تمکین جلسه تو شورا حل اختلاف تشکیل بشه صلح و سازش انجام بشه بازم میفرستن دادگاه یا پرونده بسته میشه همونجا

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت حصول سازش میان طرفین، چنانچه موضوع در صلاحیت شورا باشد گزارش اصلاحی صادر و پس از تایید قاضی شورا به طرفین ابلاغ می‌شود، در غیر این‌صورت موضوع سازش و شرایط آن به ترتیبی که واقع شده است در صورتمجلس منعکس و مراتب به مرجع قضائی صالح اعلام می‌شود.

پرونده همان جا مختومه خواه گردید و نیازی به ارجاع پرونده به دادگاه نیست