اگه پولی رو با پست دریافت کنیم درب منزل شخص بعدا میتونه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #70415379

سلام و خسته نباشید سوال خیلی واجب دارم و ممنون میشم که با توضیحات تکمیل بهم جواب بدین :
۱:اگه پولی رو با پست درب منزل خودم تحویل بگیرم ایا شخص فرستنده بعد از مدتی میتونه مدعی بشه که پولی فرستادم به فلان شخص و تقاضای پول خودش رو بکنه و اقدام به شکایت کنه؟(بطور مثال مبلغ چند میلیون تومان با بسته ی پستی پیشتاز درب منزل خودم به دستم برسه، بعد از چند ماه شخص فرستنده مدعی پولش بشه به هر دلیلی ایا میتونه اثبات کنه یا ادعایی انجام بده و منو درگیر شکایت کنه ؟ ) در صورت بله بودن جواب چه راه هایی برای دریافت کردن یه پول وجود داره که اگر شخص بعدها مدعی پولش بشه نتونه اثبات کنه و نتونه شکایتی انجام بده

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نمیتوان به این آسانی اثبات نمود که داخل بسته پستی مبلغی بوده است که به دست شما رسیده است

به مهر اگر فرد اعلام کند در بسته پول ارسال می نماید امکان ارسال از طریق پست نخواهد داشت و اثبات اینکه در بسته ارسالی پول بوده دشوار است.
اگر هم به هر دلیلی بتواند اثبات کند پرداخت پول داشته
در این زمینه ماده ۲۶۵ قانون مدنی مقرر داشته است: «هر کس مالی به دیگری می‌دهد ظاهر در عدم تبرع است بنابراین اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون اینکه مدیون آن چیز باشد، می‌تواند استرداد کند.»
ایشان باید اثبات نماید به شما مدیون نبوده