ایا من میتونم از برادر شوهرم از جانب همسرم که وکالت نامه دارم ادعای ارث کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۶ #70264953

سلام خسته نباشید،
۱ ماه پیش همسرم به بنده وکالت تام و الاختیار دادن و بلاعزل هستش، ایا من میتونم از برادر شوهرم از جانب همسرم که وکالت نامه دادم ادای ارث کنم و چیزایی رو که از همسرم بالا کشیده پس بگیرم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط باید به وکیل دادگستری وکالت دهید

خودتان نمیتوانید به وکالت از همسر طرح دعوا کنید، چرا که فقط وکالت وکلای دادگستری در محاکم پذیرفته میشود. البته اگر در قرارداد وکالتتان ذکر شده باشد که وکیل در توکیل هستید میتوانید از جانب همسرتان، برای ایشان وکیل دادگستری بگیرید.

برای این کار باید در دادگاه از وکیل دادگستری و ان هم در صورتی حق انتخاب وکیل داشته باشید استفاده کنید

مخاطب عزیز
برای شکایت از طرف کسی باید وکیل دادگستری باشید. در غیر اینصورت با وکالت نامه که دارید به یک وکیل مراجعه یا همسرتان شخصا می تواند شکایت نماید