شوهر سابقم بعد از ۳ سال میخواهد شکایت استرداد جهیزیه بکند، آیا میتواند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۵ #70059486

من سه سال پیش جدا شدم .همون موقع شوهر سابقم زندان بود، جهیزیه ام را جمع کردم و بردم. نامه ای از دادگاه نداشتم و شاهد هم نداشتم الا مادر خودش. حالا بعد سه سال، شوهر سابقم تهدید کرده که شکایت میکنه که من بدون اجازه وسایلو بردم و جهیزیه نبوده. اموال اون بوده و طلاها داشته و پولها داشته که من بردم.
آیا میتونه شکایت کنه و به جایی برسه؟
من کلی از جهیزیه رو فروختم و چرا تا حالا شکایت نکرده اگر من دزد بودم؟
دادگاه منو متهم میکنه؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع جنبه کیفری ندارد که بخواهند شکایت کنند ولی چنانچه نسبت به اموال ادعای مالکیت داشته باشند باید با ارائه مدارک دادخواست حقوقی بدهند.

سلام
اولا امکان طرح شکایت کیفری ندارد
در خصوص طلا و هر مال دیگری نمی تواند بدون ارائه فاکتور و مدرک ادعایی نماید
شما نیز می توانید در خصوص اموالی که برده اید و مدعی مالکیت ان بوده اید دلایل و مدارک موجود را ارائه نمایید

با سلام
همسرتان برای اثبات ادعای خود مبنی بر سرقت وسایل و طلاها باید ادله محکمه پسند از جمله شاهد ارائه نماید و چنانچه برای این امر به شهادت کذب شهود استناد نمود می توانید جرج شهود کرده و اعلام نمایید شهود شهادت کذب می دهند تا قاضی نسبت به این امر رسیدگی نماید.

سلام
شکایت به نتیجه نمی رسد
مرد به دلیل عدم حضور به هنگام استرداد جهیزیه ، دادخواست رسیدگی به سرقت زن از اموال خود را تقدیم دادگاه خانواده می کند که این دادخواست به دلیل عدم سوء نیت و اثبات سرقت زن ، به جایی نخواهد رسید

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.