نه مامور میدن نه شوهرم میاد منو ببره، چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۱ #69985637

احضاریه اجرای تمکین برای من اومده، رفتم اجراییات گفتم حاضر به تمکین هستم. ولی شوهرم حاضر نیست کلید منزل را تحویل بده و من را به خونه ببره. از طرفی در اجرای احکام هم میگن نیاز به صورتجلسه مامور نیست برو خونه شوهرت و زندگی کن و اگر بعد از چند روز زندگی همه چی خوب بود میاید به اجراییات اطلاع میدید اگر هم نبود که باز هم میاید اطلاع میدید به اجراییات. چکار کنم بعنوان زنی که میخواد تمکین کنه حقش ضایع نشه؟نه مامور میدن نه شوهرم میاد منو ببره و کلید نمیده؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به منزل همسرتان مراجعه نموده در صورت امتناع از ورود به منزل ، با ۱۱۰ تماس گرفته و مورد را صورتجلسه میکنند

با سلام و احترام
به خانه مشترک بروید در صورت ممانعت از ورود به ۱۱۰ اطلاع دهید و صورت جلسه تنظیم کنید

با سلام
به منزل شوهر خود مراجعه نمایید در صورت عدم اجازه ورود توسط همسر می توانید با پلیس تماس گرفته و مامور صورتجلسه امتناع از ورود را برای شما تنظیم نماید.با همان صورتجلسه می توانید اثبات تمکین نمایید

سلام
به منزل همسرتان مراجعه نموده در صورت امتناع از ورود به منزل ، با ۱۱۰ تماس گرفته و مورد را صورتجلسه می کنند

سلام

شما میتوانید به منزل مراجعه کرده و هنگام ممانعت ایشان شاهد داشته باشید

شما بهتره برین خونه شوهرتون و برای رفتن به منزل شاهد بگیرین و امضا و تایید کنن که رفتین منزل شوهر