آیا دادگاه اظهاراتش رو قبول می کنه و اعتبار داره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۴ #69835908

سلام..وقت شما عزیزان بخیر...اگر زوجه برای طلاق توافقی وکیل گرفته باشه ولی بدون حضور وکیل خودش به جلسه بره آیا دادگاه اظهاراتش رو قبول می کنه و اعتبار داره؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله موکل خود می‌تواند آنچه برای آن ب وکیل وکالت داده انجام دهد پاسخ مثبت هست

سلام
ایرادی وجود ندارد

سلام خودموکل هم می تواند آن موارد را انجام دهد

سلام مشکلی نخواهد بود

با عرض سلام،بله مشکلی ندارد زوجه هم می تواند در دادگاه صحبت کند و اعتبار دارد

بله موکل خودش می تواند اقدام کند . وکالت در مواردی داده می شود که خودموکل هم می تواند آن موارد را انجام دهد

بله اظهارات خود شخص نیز در دادگاه معتبر می باشد