آیا میتوانم به این دلیل که از سلامت فرزندم هیچ اطلاعی ندارم از واریز نفقه خودداری کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۲ #69556668

سلام. اکنون مدت ۱۶ ماه است که همسر سابقم من را از دیدار فرزندم محروم کرده و توافقی را که در بدو طلاق در حضور وکلایمان مکتوب کرده را به مورد اجرا نمیگذارد.با توجه باینکه من همه ماهه نفقه توافقی را در موعد مقرر به حساب همسر سابقم واریز میکنم،آیا میتوانم به این دلیل که از سلامت فرزندم هیچ اطلاعی ندارم از واریز نفقه خودداری کنم؟اصولا راههای ارتباطی من و فرزندم را مسدود کرده و از فرزندم هیچگوته اطلاعی ندارم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نفقه می‌بایست پرداخت گردد

شما بایستی نفقه را بپردازید بهتر است دستور فوری برای ملاقات فرزند از دادگاه دریافت کنید و در صورت عدم همکاری همسر سابقتان از ملاقات فرزند از ایشان شکایت نمایید .

پرداخت نفقه فرزند باپدر است و صرف عدم اطلاع ازسلامت فرزند مانع پرداخت نفقه نیست

سلام و درود
نمیتوانید نفقه را قطع کنید، ولی امکان طرح دعوای ملاقات فرزند را دارید تا دادگاه زمانی را برای ملاقات تعیین کند. ضمنا میتوانید توافق نامه را به دادگاه ارائه دهید تا با توجه به این توفق نامه الزام همسرتان به تحویل فرزند را حکم دهد.
ضمنا طی درخواست دستور موقت میتوانید تا قبل از صدور حکم فرزندتان را ملاقات کنید.

با سلام به نظر موضوع نفقه فرزند و ملاقات فرزند مجزا از هم است لذا شما باید دادخواست ملاقات فرزند را بدهید.(نمی توانید نفقه را قطع کنید)پس از رای دادگاه همسر شما نمی تواند مانع این امر شود چرا که هم جرم است و هم حق حضانت را می تواند طی شرایطی از او سلب کند.
اما چون دادخواست ملاقات ممکن است طولانی شود می توانید هم زمان درخواست دستور موقت کنید و دلایل خود برای فوریت مطرح کنید در این صورت دادگاه زمانی را موقتا تا صدور رای برای ملاقات تعیین می کند.

شما باید نفقه رو پرداخت کنید. می توانید شکایت ممانعت از ملاقات طرح کنید