تامین اجتماعی هم به خاطر از کار افتادگیم غرامت نقص عضو و از کارافتادگی و مستمری میده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۴۸ #69450110

سلام
من عضو و نیروی کاری یک سازمان وابسته به ستاد کل نیروهای مسلح هستم در ماموریت بر اثر انفجار مین پای من از مچ پا به پایین قطع شد من را بیمه تامیین اجتماعی کرده بودند از اول شروع به کار.سوالم اینه محل کار من بیمه مسعولیت داشت بیمه بی نام من را برای دیه معرفی کردن بیمه دیه پایم را بگیرم و پرونده جانبازی من را فرستادن بنیاد جانبازان تا حقوق بگیر بنیاد بشم البته میگن حقوق اشتغالت هم با بنیاد هست.سوال مهم من اینه ...ایا تامیین اجتماعی هم به خاطر از کارافتادگیم غرامت نقص عضو و از کارافتادگی و مستمری میده و سرمایه بیمه. بیمه تامیین اجتماعی بودم. حقوق پایه *۱۲*ده سال مستمری میگن سرمایه بیمه میشه.همزمان با مزایای بنیاد از مزایای تامیین اجتماعی برخوردارم؟؟؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه کمسیون تائید کند امکان مطالبه وجود دارد

با سلام
بله شما می توانید تحت عنوان نقص مقطوع از سازمان تامین اجتماعی درخواست قرامت نمایید درضمن موضوع از کار افتادگی شما در کمسیون مربوطه مطرح و در صورت تائید مشمول برخورداری از مستمری کار افتادگی تامین اجتماعی خواهید بود قابل ذکر است پرداخت حقوق جانبازی مربوط به ایثارگران مانع از آن نخواهد بود و همزمان می توانید از هر دو مزایا برخوردار شوید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددر صورت تایید کمیسیون بیمه از کار افتادگی تعلق خواهد گرفت

درصورت تایید کمیسیون مربوطه امکان مطالبه وجود دارد.

بله درصورت تایید کمیسیون مربوطه قابل پرداخت می باشد

بله مستمری از کارافتادگی درصورت تایید کمیسیون مربوطه قابل پرداخت می باشد