چگونگی باطل کردن وکالتنامه کاری بلاعزل را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۵ #69413792

بنده وکالت کاری بلاعزل به شخصی دادم بابت رفع توقیف کامیون کشنده و مراجعه به ادارات و ارگانهای دولتی و غیره. اما ایشون بدون اطلاع بنده با وکالت کاری بلاعزل کامیون را فروخته .
چگونه میتونم وکالت کاری بلاعزل را باطل کنم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خیر نمی توانید این کارو بدون اطلاع بکنید

وکالت با حجر یا فوت طرفین منفسخ خواهد شد.

وکالت بلاعزل با فوت یا حجر منفسخ می گردد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید وکلاتانه بلاعزیل فقط با فوت یکی از طرفین قابل ابطال می باشد

سلام وکالت بلاعزل قابل ابطال نخواهد بود

وکالت بلاعزل قابل ابطال نخواهد بود در صورت عدم تنظیم مبایعه نامه برای فروش خودرو توسط وکیل می توانید حساب دوران وکالت را از ایشان بخواهید

سلام
پس از اعطای حق وکالت بلاعزل به شخصی تا زمانی که ایشان در قید حیات می باشند امکان عزل ایشان از وکالت وجود ندارد.
اما در خصوص فروش خودرو در صورتی که طبق مفاد وکالتنامه به ایشان چنین اجازه ای اعطا شده صرفا می توانید از ایشان ثمن معامله را مطالبه نماید و در صورتی که چنین اجازه ای را به ایشان اعطا ننموده اید علیه ایشان وعوایی مبنی بر فروش مال غیر مطرح نمایید