مگه قبل از تمام شدن یکسال قمری میشه اجرائیه پرداخت دیه گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #69304544

چند ماه پیش دعوا کردیم و چون در کمتر از ۶ ماه حکم به پرداخت دیه قطعیت یافته، از اجرای احکام ابلاغ شده که تا ده روز آینده جهت اجرای حکم در این شعبه حاضر شوید وگرنه مطابق قانون..‌‌
مگر میتوانند بدون رضایت خودم حسابم رو ببندن یا .....

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک به جهت اجرای حکم یک سال از تاریخ وقوع حادثه می باشد و اجرای احکام صرفا قصد تعیین تکلیف پرونده های خویش را داشته است

باسلام، طبق قاوون اجرای احکام مدنی محکوم علیه میباییت ظرف ده روز اقدام به اجرای حکم نماید، و ابنکه آیا میتواند بدون اجازه شما حساب رو مسدود کنند یا خیر، باید بگویم بله می توانند حساب یا هر مالی که متعلق به شما باسند را می توانند تا مبلغ دیه مسدود با توقیف کنند

درود برشما
این که ازشماخواستن تا ده روز دیگه تعیین تکلیف کنید یه تهدید نیست بلکه کاملا به نفع شماست چون درسال جدید دیه جدید بایدپرداخت بشه. به اعتبار قاعده فقهی یوم الادا بودن دیه

سلام
هر مبلغی ک شما ب شخصی تحت هر عنوانی بدهکار باشید مثل دین ؛ مهریه؛ دیه ... امکان این برای طرف مقابل وجود داره ک ب میزان اون از اموال شما برداشت کنه .
این برداشت میتونه بصورت توقیف حساب توقیف ملک ماشین و در نهایت حکم جلب برای شما باشه