راه درخواست حکم اعسار به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۴ #69188879

باسلام
حدود ۴ سال پیش ضامن شخصی شدم . وام بانکی به مبلغ ۱۵ میلیون تومان بعد ۱ سال متوجه شدم وام گیرنده پرداخت نکرده . و بانک دنبال وصول مطالبات هست بعد ۱ سال دیگر بانک چک ضمانت و به مبلغ ۲۸ میلیون به اجرا گذاشت . و بعد از حضور در دادگاه و صدور حکم اعسار باز هم مبلغ پرداخت نشد در حال حاضر وکیل بانک مجدد اقدام به پیگیری قانونی کرده
حال با توجه به صدور حکم اعسار و توانایی پرداخت اینجانب برای حکم . وکیل بانک میتونه مجدد شکایت بکنه؟
و راه اجرای حکم اعسار به چه صورت هست؟
و در یک سال گذشته حکم به اجرای احکام نرفته که من پرداخت بکنم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بعد از صدور رای قطعی باید مطابق آن اقدام گردد

باتوجه به صدورحکم اعسار . باید حکم صادره اجراگردد

سلام
پس از صدور اجراییه اقدام به پرداخت اقساط نمایید.

سلام
پس از صدور اجراییه طبق مفاد دادنامه اعسار اقدام به پرداخت اقساط نمایید

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعای چنین وجه جواب میتواند داشته باشد ابتدا اینکه در صورت صدور حکم اعسار جلب منتفی و قابلیت اجرایی ندارد . اما اگر حکم به تقسیط شده باشد در صورت عدم پرداخت اقساط جتما جلب صادر میشود که بستگی به محکوم له واجرای احکام در راستای مبلغ قسط دارد، که تقاضای جلب را بر اساس مقدار مبلغ صادر میکند مثال کسی مشمول اقساط با مبلغ یکصد هزار تومان باشد اجرای احکام میتواند تا رسیدن به مبلغ پانصد هزار تومان یعنی ۵ قسط معوق جلب صادر نکند اما شخصی با اقساط یک میلیون تومان با یکماه تعویق میتواند جلب صادر نماید
و اما اینکه نسبت به چی مجددا شکایت کند رو نفرمودید ......
اگر منظور در احراز تمکن مالی بعد از حکم اعسار باشد با اثبات مقوله تمکن مالی حکم اعسار ملغی و باید یکجا پرداخت کنید یعنی در این صورت پاسخ مثبت است
اگر منظور جکم ماهوی پرونده است ، همان شکایت کافیست
لذا از این مباخث پاسخ تقدیمتان شد که خود شما بررسی بفرمایید و مطابقت کنید .
واما مطلب مهم اینکه معمول رویه قضایی اینست که از ضامن عرض حال اعسار نمیپذیرند .( که بگذریم). زیرا در مقام ضمانت، تعهد بلا قید و شرط داده که در صورت عدم پرداخت طرف اصلی بانک یا وامگیرنده بدهی ایشان را بپردازد و ...
و اما راه اجرای حکم اعسار : یک نسخه رای قطعی اعسار را با تاییدشعبه ایی که دستور اجرا را صادر نموده به اجرای احکام مربوطه ببرید و برابر حکم اعسار که مبلغی بعنوان پیش و مابقی اقساط را اجرا کنید که البته تا زمانیکه ابلاغ اجرا به شما داده شود صبر کنید .( قانونا شعبه صادر کننده حکم اعسار باید حکم و دستور لازم را برای قسمت اجر ذارسال نماد اما این رویه با توجه به زمان زیادی که میبرد توسط محکوم علیه صورت میگیرد تا سریعتر رسیدگی شود)
نکته مهم : با صدور حکم اعسار مشمول خسارت تاخیر و تادیه نخواهید شد و از پرداخت هزینه های دادرسی نیز معاف هستید که معمولا بانکها این مورد قاتنونی رو رعایت نمیکنند و ابتدا خسارات تاخیر تادیه رزا وصول میکنند .
لازم بذکر است بانک میتواند در صورت عدم اقساط توسط بدهکار اصلی فقط به ضامن مراجعه نماید و بر علیه بدهکار شکایتی مطرخ نماید .

سلام. اقساط وام بانک به تعویق بیفتد و وام گیرنده نسبت به پرداخت وام اقدام نمایند ننماید معمولا از طریق اجرای اسناد رسمی نسبت به دریافت مطالبات خود اقدام خواهد کرد اگر اقساط پرداخت نشود و شما حکم اعسار دریافت نموده باشید مجددا می تواند حکم جلب و توقیف اموال شما را دریافت نماید

سلام. در صورتی که همچنان معسر باشید باز هم بانک نمیتونه پولی رو از شما بگیره. اما اگر از حالت اعسار خارج شده باشید. بانک میتونه ازتون بگیره و اگر پرداخت نکنید حبس میشوید