بعد از گذشت یکماه هیچ ابلاغیه ای نیامد؛ چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۸ #68923977

سلام ، من کارتم یک ماه پیش توسط آگاهی مسدود شد ، بانک به من گفت افسر پرونده این شخص است زنگ بزن ، به آن شخص زنگ زدم گفت فقط در سامانه افسر پرونده من ثبت شدم و بعد شخصی با شماره موبایل به من زنگ زد و شماره کارتی به من داد گفت مبلغ به آن واریز کن تا کارتت آزاد کنیم .
من علت اینکه اصلا جرم من چیست را جویا شدم به من پرخاشگری کردند و گفتند فقط پول را بزن حتما کاری کردی که حسابتو مسدود کردیم .
سپس جویا شدم بیشتر گفتند شما کاری نکردید یک فرد دیگر کلاهبرداری کرده ( از طریق شبکه های مجازی) از اشخاصی و یک روز برای شما مبلغی زده و فقط هم یکبار پول برای من واریز کرد آن هم از عابر واریز کرد.
شماره کارتی که من دادند پول واریز کنم هم پیگیر شدم شماره کارت یک نهاد بود نه شخص شاکی یا هر چیز .
بعد از گذشت یکماه هم هیچ ابلاغیه ای نیامد به شخصی که در سیستم افسر پرونده نوشته شده زنگ زدم که چرا ابلاغیه نمی آید گفت تا شش ماه طول می کشد که ابلاغیه به دست شما برسد! بعد هم پرخاشگری کردند که دیگر تماس نگیر .آیا این رفتار و حرف هایی که میزنند و کاری که کردند قانونی است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پیگیری سرنوشت پرونده را از طریق مرجع قضایی انجام دهید(مقل مراجعه به شعبه یا کسب اطلاع از سامانه ثنا بخش اطلاع رسانی پرونده اشخاص) نه از طریق ضابطین قضایی...

سلام کار این افسر غیر قانونی است وبعد هم به دروغ بهت گفته یکماه برات اخطار خواهد اومد شما حداقل با توجه به اینکه مسوول پرونده دادسرا ست ازدادسرای مربوطه بخواهید که برایت اخطار ارسال نماید

با سلام
۱ .اصولا موضوعات قانونی که در مراجع مربوطه در حال رسیدگی هستند با تلفن قابل پیگیری کامل نیست
۲.لذا حتما به شعبه مربوطه مراجعه کنید .و علت مسدودی حساب را جویا شوید و پرونده را بررسی کنید

باسلام
مسدودی حساب و یا رفع مسدوی صرفا با دستور مقام قضایی میباشد اگر ابلاغیه ای صلدر نشده بهتر است از طریق شعبه کسب اطلاع نمایید

با سلام
به دادسرای جرایم رایانه ای مراجعه کنید

با سلام
هر گونه توقیف اموال و یا انسداد حساب بانکی باید با دستور موقت قضایی انجام گردد و بهتر است شما از طریق شعبه رسیدگی کننده به موضوع اقدام نمایید.
مؤید باشید