اجرا گذاشتن مهریه و ممنوع الخروج کردن مرد چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۸ #68904029

در رابطه با ممنوع الخروج کردن مرد و نیم عشر دولتی سوال داشتم

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه مستند به سند نکاح بوده و طلب مسلم به حساب می آید.
با مراجعه به اداره ثبت میتوانید ضمن مطالبه مهریه و استعلام های مربوط به پیدا کردن اموال همسرتان درخواست ممنوعیت خروج ایشان از کشور را نیز به اجراییات ثبت ارایه نمایید.

سلام، لطفا سوال خود را با جزییات مطرح نمایید.

از طریق اجرای ثبت اقدام نمایید

با سلام
برای اجرای مهریه بایستی ابتداعا از دفتر ازدواجی که در انجا عقد نکاح انجام شده اقدام نمایید
در صورتی که زوج تمکن مالی نداشته باشد اعسار و اقساطی پرداخت خواهد نمود و در اینصورت نیازی به ممنوع الخروج کردن زوج نخواهد بود
نیم عشر هم که متعلق به صندوق دادگستری خواهد بود
در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا راهنمایی جامع تری انجام گیرد.

سلام
از طریق اجرای ثبت اقدام کنید.