اعسار تا چه زمانی فرصت دارد؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۲۸,۶۸۷ #68860607

بعد از صدور اجراییه چقدر فرصت اعسار زدن هست؟ آیا برای جلب نشدن میشود بعد از جواب رد اعسار، مجدد اعتراض زد؟؟؟ وقتی اعتراض زدیم امکان جلب هست یا خیر؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله محدودیت زمانی برای اعسار وجود ندارد حتی در جلب نیز می‌توان اعسار داد لیکن پذیرش بستگی ب نظر قاضی دارد

با درود بعد از صدور اجرائیه یکماه مهلت اعسار است بعد از نیز امکان پذیر است لیکن امکان جلب وجود دارد

با سلام بعد صدور اجرایه ۳۰ روز فرصت دارید

از زمانی که اجرائیه صادر میشه تا یک ماه فرصت هست که دادخواست اعسار بدید

با سلام

مهلت دادخواست اعسار یک ماه بعد از صدور و ابلاغ اجرائیه است.چنانچه اعسار در مرحله ی بدوی رد گردد ۲۰ رو مهلت تجدیدنظر خواهی وجود دارد درغیر اینصورت با درخواست محکوم له جلب صادر میشود.

موفق باشید

با سلام
پس از صدور اجراییه یک ماه مهلت تقدیم دادخواست اعسار وجود دارد و چنانچه ادعای اعسار به طور قطعی رد شود محکوم علیه یا متعهد علیه جلب می شود.
موفق باشید

باسلام
ظرف سی روز از ابلاغ اجرائیه فرصت دارید با ارائه لیست اموال و داریی خود ودادخواست اعسار از زندان رفتن جلوگیری کنید و چنانچه اعسار شما هم رد شود قابل اعتراض و تجدید نظرخواهی می باشد وتا صدور حکم قطعی شما زندان نمی روید.