شکایت از سایت خبری به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۷ #68848

با عرض سلام. بنده مدیر یک شرکت هستم که در ضمینه اطلاع رسانی و تحلیل در ضمینه بازار بورس فعالیت داریم و یکی از سایت خبری به دلیل اختلافاتی که با ما پیدا کرده بود با انتشار اسم شرکت ما و تیتر قرار دادن آن اقدام به انتشار اخباری بر علیه فعالیت شرکت ما کرده است که این شرکت مجوز از سازمان بورس نداره و اینکه تمام اخباری که در سایتش درج میکنه واقعیت نداره و اینکه در حال تخلف است تا کاربران از خدمات ما استفاده نکنند و در حال حاضر زمانی که کاربران در اینترنت اسم سایت شرکت ما را جستجو میکنند این لینک خبر که این سایت خبری درج کرده نمایش داده میشه .میخواستم بدونم از این سایت خبری میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سوال شما می توانید از سایت مورد نظر به دلیل پخش خبر نادرست شکایت نمایید و این امر قابل پیگیری است

موید باشید