۵۰ تا بخیه تو سر چقدر دیه دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۰ #68709940

سلام برادرم تصادف کرده ۵۰ تا بخیه سرش خورده در ماه صفر بوده پول دیه اون چند میشه؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تعیین درصد بر عهده پزشکی قانونی و تعیین میزان مبلغ آن بر عهده اجرای احکام میباشد

تعداد بخیه ملاک نیست شدت جراحات و میزان آسیب وارده ملاک تعیین مبلغ است

با سلام
اولا بایستی عرض شود که تغلیظ دیه صرفا برای قتل میباشد نه جراحات ، و ماه صفر ماه حرام نیست .
و ماه های حرام عبارتند از : رجب، ذی القعده، ذی‌الحجه و محرم.
دوما به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
موفق باشید

میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و از طریق اجرای احکام قابل اجرا خواهد بود

سلام
مقدار دقیق دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند و عمق و تعداد زخم ها مهم تر از طول زخم است، ماه صفر از ماههای حرام نیست و تغلیظ نمیشود

میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند و مشمول تغلیظ دیه نمیشود

با سلام، در تعیین نوع جراحت آنچه اهمیت دارد عمق جراحت است و طول آن اهمیت ندارد، نوع جراحات وارده توسط پزشکی قانونی مشخص میشود.
چند نوع از جراحت های سر و صورت برای مثال:

حارصه : خراش پوست است بدون آنکه خون جاری شود و دیه آن ۱ درصد می باشد.

دامیه : خراشی است که از پوست بگذرد و مقدار اندکی وارد گوشت شود و همراه با جریان خون باشد کم یا زیاد که دیه آن ۲ درصد است .

متلاحمه : جراحتی است که موجب بریدگی عمیق گوشت شود لکن به پوست نازک روی استخوان نرسد که دیه آن ۳ درصد است.

سمحاق : جراحتی است که از گوشت بگذرد و به پوست نازک روی استخوان برسد که دیه آن ۴ درصد است.
تشخیص نوع و تعداد جراحات توسط پزشکی قانونی صورت میگیرد و در این مورد بدون رٶیت گزارش پزشکی قانونی نمیتوان نظر داد.