میتونم از طریق اداره کار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۴ #68400110

بدون هیچ قراردادی جایی مشغول شدم بعد از ۲۰ رکز اعلام عدم نیاز کردند و هیچی بهم‌پرداخت نکردند هیچ مدرکی ندارم آیا میتونم از طریق اداره کار شکایت کنم؟؟به نتیجه میرسم یا بی فایده است؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورتیکه شاهد یا مدرکی برحضور درمحل کار دارید می توانید اقدام کنید

سلام
به استناد پرینت های واریزی ماهیت رابطه کاری محرز میگردد و میتوانید از طریق اداره کار شکایت کنید

سلام وقت بخیر
در صورتیکه بتوانید ضمن ارائه ی ادله ، رابطه ی کارگری و کارفرمایی خود را اثبات نمایید میتوانید اقدام کنید.

با درود و احترام .
کاربر گرامی سایت ، با توجه به فرض سوال و گفته شما ، ( بله ) ، می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید .
موفق باشید .

با سلام شکایت شما از طریق اداره کار قابل پیگیری می‌باشد

سلام بله امکان پیگیری و شکایت هست به شهادت شهود ویا تحقیقات توسط بازرس اداره کار استناد کنید

از طریق اداره کار شکایت خود را کتبا پیکیری نمایید