برای مطالبه خسارت پیش خرید آپارتمان در صورت عدم تکمیل و رد شدن از تاریخ تحویل به چه چیزی نیاز است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۹ #68217775

من عدم حضور فروشنده رو گرفتم،
آیا نیاز به تامین دلیل هم هست که بگیرم، چون بنده بابت عدم تحویل ملک دادخواست دادم و یک ماه بعد دادگاه داریم و در دادخواست الزام به تنظیم سند وکالتی و الزام به تکمیل وتحویل رو هم دادم.... چون خونه نیمه کاره هست و یک ماه دیگه دادگاه داریم آیا تامین دلیل هم میخاد یا که فعلن نمیخاد؟
یه سوال دیگه آپارتمانو طبق عرف نساخته و دلیلشم به خاطر اینکه در ارزانی فروخته حالا زورش میاد خوب درست کنه و از مصالح ساختمانی زده و کم کاری کرده در این مسئله چی لازم است آیا تامین دلیل میخاد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید و تامین دلیل بگیرید.

با سلام
خسارت قراردادی روزانه که عدم حضور فروشنده را از دفترخانه گرفتید قابل مطالبه و وصول هست
برای تامین دلیل هم میتوانید از شورای حل اختلاف آن را بخواهید
و در جلسه اول رسیدگی ارائه نمایید که بعدا مشکلی پیش نیاد و حقی از شما ضایع نشود

بله بایستی تامین دلیل نمایید و نوع مصالح در گزارش قید شود تا خسارت بگیرید

با سلام با شرایط فوق به شورا مراجعه کنید وتامین دلیل بگیرید و در زمان دادگاه گزارش کارشناس را بدهید