نحوه استعلام از ثبت اسناد و بانک برای دفاع از زوج در پرونده تعدیل مهریه، چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۲۵ #68118072

با سلام
برای ارایه لایحه دفاعیه در پرونده تعدیل مهریه میخوام از بانک و ثبت اسناد استعلام بگیرم که هیچ اموالی به اسمم نیست و هیچ گردش حسابی نداشتم.
لطفا وکلای عزیز کامل راهنماییم کنید که باید از کجا شروع کنم؟
سپاسگذارم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در فرمی که بیرای معرفی اموال منقوال و غیر منقول داده شده است کلیه اططلاعات درج میشود

با سلام
میتوانید از مرجعرسیدگی کننده تقاضای اخذ استعلام ازبانک و اداره ثبت را نمایید

نیازی به لایحه ندارید درفرم‌معرفی اموال که ضمیمه دادخواست اعسار هست ، کلیه اموال و حسابها و...درآن ذکرشده

سلام
اگر مهریه سکه است افزایش قیمت آن هم می تواند مستند تعدیل باشد

بسمه تعالی : برابر قانون اعسار برای تعذیل اقساط و پیش پرداخت فقط استشهادیه محلی کافیست و نیازی به مدارکی که فرمودیئد نیست زیرا اعسار شما پذیرفته شده است و چنانچه تغییر مثبت از نظر مالی کرده باشید باید قبل تر به دادگاه توسط شما یا زوجه اعلام میشد و تا زمان دادگاه چنانچه اعلام نشده باشد . فقط استشهادیه محلی کفایت میکند .

سلام میتوانید از دادگاه رسیدگی کننده تقاضای اخذ استعلام ازبانک و اداره ثبت را نمایید دادگاه در صورت لزوم اقدام مینماید