آیا بعد از دریافت اظهارنامه می توان مطالبه وجه نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۴ #68095

سلام ضمن عرض خسته نباشید و تشکر از سایت خوبتون
بنده ۱۰ ماه پیش جنس به یه نفر فروختم و چک ۹ ماهه گرفتم که در سررسید پول نداشت که پیگیر شدم حتی راضی به عودت جنس شدم که نداد بعد یک ماه شکایت مطالبه وجه کردم و توقیف اموال گرفته و خودروشو توقیف کردم ایشان یک هفته مانده به رسیدن دادگاه با ارسال اظهارنامه اعلام کرده که نوع جنسی که به من گفتید که فلان جنسه اما الان اون نیست و به شما مهلت یک روزه میدم تا چکهای منو پس بدی یا اقدام قانونی کنم،حالا من چطور می تونم زودتر چکهامو وصول کنم و در جواب اظهارنامه ش چکار کنم؟ چون می خواد سر بدونه و پول نده.
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه همان جنس را فروخته باشید مشکلی ایجاد نخواهد شد و میتوانید برای وصول چک اقدام کنید. تامین خواسته هم بابت توقیف اموال ایشان انجام شده و به نفع شما شده است.

هیچ اقدامی انجام ندهید و پیگیر دعوی مطروحه باشید
صرفا یک ادعا مطرح شده است