با توجه به این مدارک میتونیم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #68086548

عرض ادب و احترام.
متاسفانه حدود دو سه ماه پیش با تبلیغات سلبریتی های اینستاگرامی ترغیب به شرکت در یک کمپین شدم و مبلغ واریز کردم و قرار بود ۱۰ روز بعد از واریز مبلغ حدود ۳۵۰۰۰ دنبال کننده توسط تبلیغات آن شرکت به صفحه مجازی من اضافه شود اما متاسفانه این اتفاق رخ نداده تا به امروز و همچنان از بازپرداخت مبلغ نیز سر باز میزنند و یک قرارداد از طریق فضای مجازی ارسال کردند و تمامی پیامهای ما نیز موجود هست که خودشون هم میگن قرارداد قبول دارند اما بهشون صبر بدیم همچنان.
میخواستم بدونم با توجه به این مدارک میتونیم شکایت کنیم ازشون چون متاسفانه به تلفنهایمان هم دیگر حواب نمیدهند.
با تشکر.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، شما می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد یا مطالبه وجه را تنظیم دارید؛ موفق باشید.

موضوع عنوان کلاهبرداری اینترنتی نیست لذا می توانید دادخواست مطالبه وجه را بخواهید