قبل از این بیست روز رضایت بدم حکم قبلش اعتبار داره یا بذارم حکم کامل قطعی بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #68071773

باسلام. زوجه هستم.بعد از درگیری منو همسرم از ایشان شکایت کردم و رای بر محکومیت ایشان و پرداخت ۳ میلیون جریمه به نفع دادگاه و ۲۵ ضربه شلاق صادر شد. ولی هنوز بیست روز مهلت اعتراض داره و حکم قطعی نیست. همسرم کارمنده نمیخوام واسش پرونده سازی بشه اما میخوام ازین حکم واسه درخواست تمکینش و طلاق استفاده کنم. اگه قبل از این بیست روز رضایت بدم حکم قبلش اعتبار داره یا بذارم حکم کامل قطعی بشه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله بعداز قطعیت میتوانید مانع اجرای رای شوید

با سلام آرزو دارم در راستای اصلاح کانون گرم خانواده تان رضایت دهید و دوباره زندگی پر مهر و محبتی را آغاز نمایید در صورتی که چنین امری مقدور نمی باشد ابتدا منتظر شوید تا حکم به درجه قطعیت برسد.

سلام
حکم باید قطعی شود که بتوانید در آینده به آن استناد نمایید