آیا قاضی می تواند چنین موردی را ابلاغ نماید؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۴۹ #68022939

با سلام

سال ۹۷بعلت بدهی از جمله مهریه همسرم، اموالم را فروختم و بخش دیگری از اموالم را در سال ۹۸ به مادرم و برادرم هبه کردم.
شهریور ۱۴۰۰ تقاضای طلاق دادم. همسرم کلیه موارد مهریه، اجرت المثل، نحله و نفقه و حتی نفقه ایام عده را تعیین و پرداخت کرده ام.

تنها شرط تنصیف مال مانده که به غیر از یک خودرو و حساب بانکی که دادگاه استعلام داده چیز دیگری ندارم.
حالا قاضی خواسته تا مدارک انتقال اموال را برایش ببرم.

سوال:
۲- آیا قاضی می تواند منتقل شوندگان را به دادگاه احضار کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد.

سلام .موافقت ونظر قاضی در این باره ملاک است

با سلام. بستگی به نظر قاضی دارد.

با سلام، بستگی به نظر قاضی دارد.

با سلام
بستگی به نظر قاضی دارد

با سلام ،بستگی به نظر قاضی خواهد داشت

بسته به نظر قاضی دارد .