قولنامه های موتور های قبلی که خرید و فروش کردم و چنتا شاهد دارم چه کار باید بکنم اگر نخواد مدارک بده؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۸ #67869160

سلام. ۵ ۶ سال پیش من یک موتور قسطی خریدم، اونموقع هیچ مدارکی از فروشنده نگرفتم و چک یا سفته هم ندادم(تقریبا مشتری دائم بودم)،حالا مدارک میخوام زنگ میزنم جواب نمیده،مغازه شو هم جمع کرده از فروشندگی اومده بیرون،هیچ مدرکی هم ندارم بابت اینکه من از اون اقا موتور و خریدم, فقط یک قلنامه داشتم که اونم گم شده ولی قولنامه های موتور های قبلی که خرید و فروش کردم و چنتا شاهد دارم. چ کار باید بکنم اگر نخواد مدارک بده؟ شکایت کنم؟ در ضمن موتور الان پارکینگ به اسم منه چون تصادف کرده بودم،اصلا نمیدونم کجا باید برم چکار باید بکنم انگار خوردم به بن بست لطفا راهنماییم کنیید،ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید.

باسلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

به استناد شهادت شهود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مستند به شهادت شهود و وجه که واریز شده طرح نمایید.

باسلام و درود شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی با استناد به شهادت شهود و فیش واریزی مطرح نمایید.

بااحترام. بااستنادبه فیش واریزی وشهود دادخواست الزام به تنظیم سندمطرح کنید.

باسلام . میتونید در صورتی که پرداخت شما به حساب ایشون بوده نه بصورت نقدی به فیش واریزی یا پرینت حساب و همچنین شهادت شهود استناد کنید و الزام ایشون رو به تنظیم سند و مدارک قانونی از دادگاه بخواهید