شکایت مادرم به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۳ #67833626

سلام٫ من با شخصی ۵ سال هست که دوست هستم ٫ چند ماه پیش میخواستن بیام خواستگاری ولی چون مامانم مخالف شدید هست قبول نکرده ٫ و خانواده طرف را تهدید کرده که میرم شکایت میکنم که دختمو اغفال کردید ٫ درصورتی که خودم با رضایت خودم رفت و آمد میکنم و هیچ زور گویی در کار نیست ٫ پدرم راضی هست ولی مامانم راضی نیست و تهدید میکنه ٫ میخوام ببینم میتونم شکایت کنه ٫ من سن قانونی هم گذروندم ۲۲ سالم هست.

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر از طرف مادرتان قابل پیگیری نمیباشد

سلام
شما به سن قانونی رسیده اید و هیچگونه زور و اجباری را قرار نیست متحمل شوید ضمن اینکه مادرتان ولی شما نیست قانونا پدر میتواند شکایت کند که آن هم در صورتی است که بدون میل و رضای شما باشد

شکایت به جایی نمیرسد.
چون شما بدون اذن مادرتان میتوانید عقد کنید. جرم اغفال هم در قوانین جزایی نداریم. یک عنوان دیگری دارد که در مورد شما احتمالا مصداق ندارد.

سلام
خیر از طرف مادر قابل استماع نیست !

سلام
بهتر است این موضوع با استفاده از بزرگترهای فامیل یا مشاور خانواده حل شود در هرحال مادر بد فرزند خود را نمی‌خواهد موصوع را با گفتگوی دوستانه حل کنید.

در صورتیکه خودتان به عنوان فردی عاقل و بالغ و دارای سن قانونی موضوع را منکر شوید دیگر ادعای اغفال قابل استماع نخواهد بود . از سوی دیگر چنین شکایتی باید از سوی پدرتان مطرح شود و مادر دارای سمت نمی باشد .