باید چکار کنم از ناشزگی خارج بشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۷۰ #67734722

سلام خسته نباشید بنده همسرم به ۴ ماه نفقه معوقه محکوم شده تقاضا کرد قسط بندی شد الان ۵ ماه میگذره ایشون قسطی پرداخت نکرده من دادگاه رفتم گفتن اجراییه بده اجراییه دادم میخواستم بدونم حالا باید چکار کنم؟؟ همسرم عدم تمکین منو گرفته من ناشزه هستم ۳ ماهه اظهار نامه آماده تمکین فرستادم جوابمو نداده گوشیشو خاموش کرده میخواستم بدونم باید چکار کنم از ناشزگی خارج بشم درضمن همسرم برای ناشزه شدن اجراییه نداده این تاثیری نداره؟؟ و مورد اخر این که خونه ای که همسرم محیا کرده خودش اونجا نیست چند بار رفتم نبوده میتونم مامور ببرم اینو ثبت کنه؟؟ قفل هارو هم عوض کرده ببخشید وقتتان رو گرفتم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آمادگی برای تمکین را به دادگاه صادر کننده رای اعلام کنید.

اولا- اگر همسرتان بعد از صدور رای مبنی بر محکومیت شما به تمکین درخواست صدور اجرائیه نکرده و اجرائیه به شما ابلاغ نشده باشد ناشزه محسوب نمیشوید .
ثانیا- پس از صدور و ابلاغ اجرائیه برای نفقه معوقه باید نسبت به تشکیل پرونده در اجرای احکام اقدام و با معرفی مال یا درخواست جلب همسرتان نسبت به اجرای حکم اقدام کنید .
ثالثا- با مراجعه به دادگاه صادر کننده حکم تمکین میتوانید آمادگی خود برای تمکین را اعلام نمایید .

با سلام و احترام شما میتوانیید به دادگاه صادر کننده ی رای مراجعه و اعلام نمایید که آماده تمکین می باشید تا دادگاه صورتجلسه کرده و اعلام نماید تابا مامور مراجعه نمایید و یا زمانی که به منزل زوج مراجعه نمودید به پلیس تماس بگیرید تا موضوع را صورنجلسه بنمایند و همچنین در مراجعه خود با دو نفر شاهد مراجعه نمایید تا در دادگاه شهادت بدهند در این صورت چنانچه زوج حاضر به پذیرفتن نبود تمکین شما محرز و زوج دوباره باید نفقه پرداخت نماید با تشکر -صلاح الدی عالمی

با سلام
در خصوص نفقه تقاضای توقیف اموال را به اجرای احکام بدهید
و نسبت به رد نشوز،موارد اعلامی ازجمله تعویض قفل و نبودن همسر را توسط مامور صورتجلسه نمایید و اظهارنامه ای نیز با ذکر موارد فوق برای همسر ارسال کنید