اسقاط حق رجوع به بذل مهریه و ابرا زوج در خصوص مهریه در طلاق توافقی و ثبت اسقاط حق رجوع در دفتر اسناد رسمی هنگام صیغه طلاق وجه قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۹۳ #67483753

یا اینکه زوجه با وجود اسقاط حق رجوع خود در دفترخانه باز هم میتواند رجوع کرده و مطالبه حق کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در طلاق توافقی تمامی مسائل مربوط به حقوق مالی زوجه و حضانت و غیره را می توان بصورت توافق نامه بین زوجین در دادگاه ارئه داد و تمامی این موارد در حکم دادگاه درج می گردد و طلاقی که صورت می پذیرد از نوع طلاق خلعی می باشد نکته مهم اینکه اگر زوجه مهریه خود را بذل نماید تا قبل از ثبت طلاق و یا اینکه در زمان عده به آن چه که بذل کرده می تواند رجوع کند که در آن صورت تبدیل به طلاق رجعی میشود و شما هم امکان رجوع پیدا می نمایید فقط در صورت ابرا زوجه کلیه دیون خود را که شما نسبت به ایشان دارید را از گردن خویش اسقاط می نمایند