وسیله های خریداری شده را بحساب نیاورد، آیا چنین چیزی امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۵۳ #67193526

با سلام
بنده مقداری وسیله خانه به عنوان جهیزیه برای زوجه فراهم نمودم که مدتی بعد همسرم درخواست نفقه داده بود و در دوران عقد بودیم و هنوز زندگی مشترکی را شروع نکرده بودیم اما جلسه اول شورای حل اختلاف نفقه را برای زوج ۵ تومن تعیین کرد به عنوان بدهی. و اون وسیله های خریداری شده را بحساب نیاورد. آیا چنین چیزی امکان پذیر هست.؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطابق قانون نفقه اعم از خوراک و پوشاک و مسکن است.
شما به عنوان زوج مکلف به فراهم کردن منزل برای تمکین زوجه هستید.

سلام نفقه متفاوت از اموال مورد ادعای شما می باشد اما در حالت کلی در خصوص ادعای خویش به نظر می توانید به رای شورا اعتراض کنید

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون نفقه یعنی خوراک و پوشاک و مسکن .و شما به عنوان زوج باید منزلی را با اثاثیه برای تمکین زوجه فراهم کنید .