با این شرایط امکان کلاهبرداری و تخلیه حساب بانکی ام وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۵ #67167123

سلام و احترام
بنده برای نخستین بار قصد مشغول شدن در یک کار اینترنتی (مربوط به اینستاگرام) رو دارم و این کار رو از اینستاگرام پیدا کردم برای ثبت نام، نام و نام خانوادگی و واریز مبلغی پول را میخواهند و برای واریز حقوق فقط شماره کارت رو میخوان
اخه شنیدم که با واریز پول به شخص ناشناس امکان تخلیه حساب وجود داره
باتشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی‌که به‌علت ضرورت ،قصد استفاده از کارت بانکی خود دارید ،حتی المقدور بجای کارت حساب اصلی و یا حقوقی خود ،از کارت‌های هدیه یا کارت حساب با موجودی پایین استفاده تا در صورتی‌سو استفاده احتمالی کمتر متضرر شوید

بلی امکانش هست اطلاعات شخصی و بانکی تون رو نباید رد اختیار هر کسی قرار بدید

باسلام در صورتی که اطمینان ندارید شماره کارت خودتان را در اختیار ایشان قرار ندهید امکان سو استفاده وجود خواهد داشت.

باسلام
بله امکان سوء استفاده وجود خواهد داشت

امکان سواستفاده از کارت شما وجود دارد .

سلام بهتر است این کار نکنید سواستفاده میشود موفق باشید

با سلام و درود . چنین چیزی امکان پذیر است و در هر صورت امکان سو استفاده از کارت بانکی وجود دارد .