با گرفتن این برگه ی مختومیه آیا اون کارت بانکی که رفتم ازش مسدود کردم و یا ممنوع الخروج شدن خود به خود لغو میشه یا نه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۴۸ #67129144

با سلام برای اجرا گذاشتن مهریه اقدام کردم از طریق دفتر اسناد رسمی همسرم را ممنوع خروج کردم و یه لیست بانک دادن و تمام کارتای بانکیشو با مراجعه به بانک ها مسدود کردم یک موتور داشت که در راهور توقیف کردن.منتها چون بقیه اموالش رو پنهان کرده بود و بنام خودش نیست مجبور شدم برگه ی مختومیه گرفتم تا بتونم برای مهریم دفتر تبث قضایی اقدام کنم.الان مبخواستم بدونم با گرفتن این برگه ی مختومیه آیا اون کارتای بانکی که رفتم ازش مسدود کردم و یا ممنوع خروج شدن خود له خود لغو میشه یا نه؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام مدت زمان ممنوع الخروج ۶ ماه اعتبار دارد بعد از آن میتوانید درخواست تمدید کنید

سلام
مدت ممنوع الخروجی ۶ ماه اعتبار داره

برای رفع ممنوع الخروجی درخواست بدهید.

درود مدت ممنوع الخروجی ۶ ماه میتوانید تمدید کنید

خیر خود به خود رفع مسدودی نمیشه همزمان با دادخواست مهریه تامین خواسته هم بزنید اما ممنوع الخروجی مدت ۶ ماهه داره و بعد باید تمدید بشود

بادرودوسلام بااستناد به ممنوع الخروجی موعد محدود دارد.

درود
از طریق دادگاه همزمان با دادخواست تامین خواسته هم بدهید.