گرفتن حضانت فرزند چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۷ #67118715

سلام خسته نباشید من یه پسر ۱ ساله دارم که حاصل ازدواج موقت هست الان با شوهر صیغه ای خود به مشگل خوردم و در حال جدا شدن هستیم و شوهرم میخواد بچه رو ازم بگیره
و میگه بچه رو میگیرم ازت میخواستم بدونم میتونه این کارو بکنه یا نه یک سری خواستم ازش جدا بشم رفتیم دفتر ازدواج و طلاق بهم حضانت بچه رو داد میخواستم بدونم میتونه کاری کنه فایل و عکس حضانت هم دارم اگر نیاز بود بفرستم براتون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند تا ۷ سالکی با مادر است

حق حضانت تا سن ۷ سالگی فرزند با مادر بوده لذا در صورت مانع شدن همسر می توانید دادخواست حضانت فرزند را تقدیم دادگاه نمایید

درود
شرایط حضانت در ازدواج موقت نیز مانند ازدواج دائم می باشد، ودر مورد فرزندپسر تا پایان ۷ سالگی با مادر و تا پایان ۱۵ سالگی با پدر خواهد بود که پس از ۱۵ سالگی به انتخاب خود فرزند است که با کدام یک از والدین تمایل دارد زندگی کند.

سلام
حضانت فرزند تا ۷سالگی با مادر است.با مراجعه به دادگاه خانواده و طرح شکایت می‌توانید حضانت فرزند خود را بگیرید.

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر می باشد. درصورت بروز هرگونه مشکل از طریق دادگاه دادخواست بدهید

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، تا هفت سالگی حضانت به عهده شما و بعدش تا بلوغ بعهده پدرش هست ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کنید

با سلام
حضانت فرزند چه دختر چه پسر تا هفت سالگی با مادر هست وبعد از ان پسر تا ۱۵ سالگی به پدر وبعد خودش تصمیم می گیرد
اگر از دادگاه خانواده اقدام کنید می توانید حضانت فرزند را بگیرید