درصدد آبروریزی بنده به طرق مختلف هستند؛ آیا واقعا به همچین پرونده هایی رسیدگی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۱ #66821047

با سلام بنده خانوم مطلقه و کارمند رسمی اداره دولتی هستم.رئیس اداره درخواستهای خارج از چارچوب شرعی و قانونی از بنده را داشتند و وقتی درخواست ایشان با جواب روبرو شد، درصدد آبروریزی بنده به طرق مختلف هستند.پیامها و تماسهای ایشان بصورت مستند در دست است.
نهایتا خودم متهم میشم بدلیل مطلقه بودنم

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ایشان به شما افترا زده میتوانید شکایت افترا مطرح کنید
اگر ایشان به شما پیام توهین آمیز داده میتوانید شکایت توهین مطرح کنید

حتما از ایشون شکایت مزاحمت نمایید. حتی در صورت عدم اثبات، این شخص نمی تواند پا را بیشتر از حد خود فراتر گذارد. در صورت شکایت بدنام شده و نمی تواند به این دلیل در کار شما نیز وقفه ای ایجاد نماید پس حتما پیگیری نمایید و به دلایل واهی از حق خود نگذرید.

پیامها در صورتی که مصداق مزاحمت برای شما دارد می توانید به عنوان مزاحمت علیه ایشان شکایت کنید

باسلام
خانم محترم مطلقه بودن که جرم نمیباشد واز قدیم وتاکنون این مساله بوده وهست وخواهد بود وهیچ جای نگرانی نیست .
دررابطه با مزاحمت رییس اداره که کاری زشت وقبیح وضد ارزشی است تحت هیچ شرایطی از ایشان گذشت ننمایید که موجب گستاخی بیشتر ایشان میگردد وحتما از طریق حراست اداره با ارایه مدارک ومستندات خود طرح گزارش نموده وتقاضای رسیدگی کنید وایشلن را ملزم به دا ن تعهد کتبی مبنی بر عدم تکرار اعمال قبیحانه اش نمایید.
در صورت تکرار از طریق مراجع فضایی طرح دعوی وشکواییه نمایید وبه جرم ایجاد مزاحمت برای بانوان که در قانون مجازات اسلامی به صراخت تعریف شده است از وی شکایت کنید.

سلام. اگر مدارکی دال بر مزاحمت ازایشان دارید شکوایه علیه ایشان طرح کنید. و مطلقه بودن دلیل بر متهم بودن نیست.

خداقوت بزرگوار اگر شما جایی خطا نکردید و به دور ازشخصیت شما اگر مدرکی ازشما ندارد می توانید به راحتی با مراجعه به حراست علیه ایشان شکایت کنید اگر ادامه داد وگستاخی ایشان خاتمه پیدا کرد ازطریق دادگاه اقدام کن ونترس
طلا که پاکه چه منت به خاکه

با سلام
عزیزم شما اگر بیگناه باشی میتوانی به علت مزاحمت وابروریزی شما از او شکایت کنید واعاده ی حیثیت کنید مطلقه بودن شما دلیل بر بی حیا بودن شما نیست نگران نباشید