با توجه به وضعیت تورم و بی ارزش شدن شدید مقدار چک، می توانم با شکایت مبلغی بیشتر از چک از او مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۹۰ #66785684

با گذشت ۲ سال از مدت زمان چک هیچ گونه مبلغی به من پرداخت نشده است و من آن چک را اجرا نگذاشتم. حال با توجه به وضعیت تورم و بی ارزش شدن شدید مقدار چک، می توانم با شکایت مبلغی بیشتر از چک از او مطالبه کنم؟ یا دادگاه آن را ربا تشخیص می دهد

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از تاریخ صدور چک خسارت تاخیر تادیه محاسبه می‌گردد

سلام
از تاریخ سررسید چک میتوانید اقدام به خسارت تاخیر تادیه نمایید.

باسلام بابت عدم ایفای تعهد ایشان شما متضرر شده اید و با درخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه این ضرر شما قاکملا قانونی و شرعی جبران خواهد شد

سلام
شما می‌توانید وجه چک را با خسارات تاخیر تادیه آن از تاریخ سر رسید تا زمان پرداخت بر اساس شاخص تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی مطالبه کنید

"با سلام"
از تاریخ سررسید چک تا کنون میتوانید درخواست تاخیر تادیه دهید

سلام
قانون آیین دادرسی مدنی تصریح کرده است وقتی موضوع دین و از نوع وجه رایج باشد در صورت تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار و......، پس بنابراین در صورت ارائه دادخواست ومطالبه طلب با شرایط فوق میتوانید مبلغ طلب خود را با اعمال نرخ شاخص بانک مرکزی وصول نمایید.

با سلام

به همراه مطالبه وجه چک نیز درخواست پرداخت خسارت تاخیر تادیه نمایید