چطوری میتونم بفهمم دادگاهش کی برگزار میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۶۲ #66766775

باسلام میخاستم بدونم که کسی که به جرمی بازداشت است می‌تواند در روز دادگاه با توجه به نظر قاضی به قید سند دستی خانه ازاد شود یا اینکه سند حتما باید محضری باشد و در دادگاه اول چقدر احتمال دارد قاضی باتوجه به پرونده اش که سرقت احشام هست این حکم را بدهد و چند روز طول میکشد تا با گذاشتن سند ازاد شود و بجز سند چه چیز دگری میتوان به عنوان ضمانت گذاشت درصورتی که قرار وثیقه ۷۰ میلیون باشد واین متهم هفت روز است که در بازداشت است و پرونده اش را به دادگاه نمیفرستن و جواب درستی هم به ما نمیدهند میخاستم بدونم چطوری میتونم بفهمم دادگاهش کی برگذار میشه و اینکه دادسرا و دادگاه بردسیر کرمان پنجشنبه باز است یا خیر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای وثیقه سندرسمی قبول می شود.

برای وثیقه باید ملک با سند رسمی معرفی شود .

سلام بر شما
سند رسمی پذیرفته می شود،البته به جز سند امکان گرفتن تامین های دیگر نظیر کفالت فراهم است. در ضمن هر زمان که تحقیقات مقدماتی تمام شود پرونده به دادگاه فرستاده می شود

برای وثیقه سند رسمی مورد پذیرش است نه سند عادی

درود بر شما، برای وثیقه بایستی عنایت داشته باشید که تنها سند رسمی قابل دریافت خواهد بود، نه اسناد عادی.

با درود سند رسمی را بعنوان تامین قبول می‌کنند.

اگر سامانه ثنا داشته باشند به ایشان قطعا ابلاغ خواهد شد.
حضوری‌ نیز مبتوان پیگیر ماجرا بود.

سند برای وثیقه باید حتما سند رسمی باشد. بهتر است وکیل بگیرند.