دادخواست تقسیم ترکه در حالتی که یکی از وارثین پس از تحریر ترکه فوت کرده است به طرفیت چه کسانی داده شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۲ #66628402

سلام در صورتی که قبلا انحصار وراثت و تحریر ترکه انجام شده باشد و بعدا یکی از وراث فوت کرده، اکنون برای تقسیم ترکه می توان دادخواست را به طرفیت کلیه وراث ( همگی و مرحوم) ارائه نمود؟ آیا بدلیل اینکه یکی ازوراث در قید حیات نیست ، دادخواست رد نخواهد شد؟ و چنانچه قرار باشد به طرفیت وراث مرحوم و بقیه وارثین داده شود اگر فرزندان مرحوم که در قید حیات هستند حضور نیابند چه باید کرد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ورثه متوفی نیز باید گواهی انحصار وارثت بگیرید و دادگاه به طرفیت ورثه قبلی و جدید تقدیم شود

سلام
به طرفیت ورثه مرحوم می توانید اقامه نمایید.
خیر رد نخواهد شد اگر وراث مرحوم را نیز به عنوان خوانده مرقوم نمایید.

سلام
برای ورثه متوفی نیز باید گواهی انحصار وارثت بگیرید و دادگاه به طرفیت ورثه قبلی و جدید تقدیم شود

با سلام ووقت بخیر
دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت وراث دهید و گواهی شخصی که فوت شده است را ضمیمه دادخواست کنید و عدم حضور آنها باعث رد دادخواست نمیشود .

با سلام
دادگاه معطل حضور آنها نخواهد شد و رای را صادر خواهد کرد و در صورتی که مهلتهای اعتراض بگذرد قطعی گردیده و قابل اجرا می باشد.