آیا اعتراض ایشون مورد قبول قرار میگیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۹ #66379954

با سلام
همسر بنده در خواست طلاق داده‌اند و حکم طلاق هم گرفته‌اند حدود ۱.۵سال است من را از خانه بیرون کرده‌اند که نفقه هم پرداخت نشده.اعصار از پرداخت مهریه هم کردند که حکم ۱۰ عدد پیش پرداخت و هر ۶ ماه یک سکه دادند که دوباره روی همین حکم اعتراض کردند آیا اعتراض ایشون مورد قبول قرار میگیرد؟ در رابطه با نفقه هم من حکم جلبشون را گرفتم اما دوباره پیامی آمده که آن پرونده دوباره ثبت شده است، به این معنا است که روی آن هم اعتراض گذاشته؟
با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
پذیرش اعسار یا تعدیل اقساط بسته به مدارک ارائه شده و به تشخیص مقام قضایی‌ است و بنابر این قابل پیش بینی دقیق نیست.

با سلام اگر زوج دادخواست تعدیل بدهد و به حکم اعسار اعتراض کند زمانی توسط قاضی مورد پذیرش واقع می شود که شرایط مالی و وضیت درآمد ایشان تغییر کرده باشد که به وسیله مدارک و شهود باید اثبات کند در مورد پرداخت نفقه باید زوج نفقه گذشته شما را پرداخت کند و اگر مدرکی مبنی بر پرداخت نفقه دارد یا حکم عدم تمکین شما را گرفته باشد مدارک و تاریخ صدور حکم بررسی می شود چنانچه دلایل معتبر نباشه اعتراضش رد می شود

با سلام ، ایشان درخواست اعسار نموده که پذیرش آن با نظر دادگاه و بر مبنای شرایط مالی مدیون می باشد؛ با این توضیح ‌به نظر شما امکان کسب رای طلاق را‌ خواهید داشت، آرزوی بهروزی.

با درود بستگی به نظر قاضی دارد.

با سلام و ادب
نظر قاضی پرونده در خصوص اعسار ایشون مهمه.و نمی توان پیش بینی کرد.و در مورد سوال دوم باید دقیق بررسی گردد که منظور اصلی شما چیست.نفقه باید پرداخت شود.

پذیرش اعتراض وتغییر حکم دادگاه بدوی درخصوص مهریه بستگی به مدارک تجدیدنظر خواه ونظر قاضی رسیدگی کننده داره لیکن به قطع نمیتوان گفت ایا تغییر خواهد کرد یا خیر.درخصوص نفقه هم حق اعتراض برای همسرشما محفوظه هرچندرای تایید بشه

باسلام.پذیرش اعتراض وحکم تعدیل ازاختیارات دادگاه است ودادگاه باتوجه به شرایط اقتصادی ووضعیت مالی زوج انشاءرای می نماید