درخواست مهریه کرده اگر این برگه ای که نوشتن تحویل دادگاه بدم فرقی میکنه واسه مهریه؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۴۸۸ #66337498

سلام وخسته نباشید من همسرم مهری خود را به هر دلیلی بخشیده امضا اثرانگشت خودش و پدرش هست

مشاوره حقوقی مهریه
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد
لکن معتبر است

سلام
متن نوشته شده خیلی مهمه باید بررسی شود در صورت ابرا و اثبات آن دعوی همسر شما رد خواهد شد

باسلام
در صورتی که مهریه خود را ابرا نموده باشد حق رجوع ندارد و دعوی مطالبه مهریه ایشان رد میشود

با سلام ارایه دهید چنانچه ابرا نموده باشند نمی توانند رجوع کنند .

باسلام
اگر مهریه هبه شده باشد قابل رجوع میباشد ولی اگرابرا کرده باشند خیر نمیتوانند مطالبه کنند تحویل دادگاه دهید

درود بر شما ،مستحضر باشید که بایستی ارائه دهید، مهریه ابرا شده قابل مطالبه نیست.

سلام طبیعتا می بایست ارائه دهید چرا که اگر ابرا نموده باشند قابل مطالبه نیست.