شرایط سقط جنین در دوران طلاق طبق قانون به چه شکل است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۸۰۶ #66019504

سلام
بنده با همسرم به این نتیجه رسیدم که از هم جدا بشیم ولی متاسفانه همسرم چهار ماهه باردار هستش و الان موندیم چیکار کنیم با اینکه تصمیم برای طلاق قطعیه. لطفا ما را راهنمایی کنید.ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است به خاطر بچه هم که شده مدارا نمایید
سقط جنین گناهی بزرگ میباشد و قتل نفس است
مگر اینکه به دلایل سلامتی مادر یا نقصان جنین پزشکی قانونی در این خصوص دستور به سقط نماید

با سلام
سقط جنین از ۴ ماهگی به بعد با حلول روح در جسم جنین منتفی است و تنها در مواقعی که وجود آن ایجاد خطرات جانی برای مادر کند با مجوز پزشکی قانونی امکان سقط وجود دارد ... ضمنا با وجود اینکه در شرایط فعلی که شما دارید تولد جنین برای شما ایجاد مشکل میکند لیکن ابا چنین عملی(بدون عذر پزشکی) برکت را از زندگی خود سلب میکنید و قانونا تا ۱۰ سال همش برای چنین افراد منظور شده است . همچنین احتمالا از ویژگی هایی که در عمل سقط جنین وجود دارد بی اطلاعید ... حقیقتا در این عمل جنین زنده را با بی رحمی تمام در رحم تکه تکه کرده و او به فجیع ترین و دردناک ترین شکل ممکن نابود می شده و سپس تکه های آن از بدن مادر خارج می شود ... خواهش دارم با توکل بر خدا و حفظ رضای او شرایط حال حاضر خود را مدیریت فرمایید.
پیروز باشید

لمکان سقط وجود نداره قتل نفس محسوب میشه مگه در مواردی که جنین با مشکلات جدید روبه رو بشه و برای مادر خطر محسوب بشه با تایید دکتر مامای و مجوز از دادگاه امکان پذیره

با سلام موضوع بسیار دشوار می باشد و باید به لحاظ پزشکی این موضوع مورد تایید قرار گیرد و الا این اقدام جرم محسوب می گردد

طبق قانون جنینی که به ۴ماهگی رسیده باشد یعنی روح در آن دمیده شده و قانون و شرع به هیچ وجه اجازه نمیدهند که سقط جنین کنید چون قتل نفس محسوب میشود ولی برای گرفتن طلاق مانعی ندارد شما میتوانید از همدیگر جدا شوید البته با حفظ حق و حقوق نفقه و فرزندتان

سقط جنین از گناهان بسیار بزرگ و نابخشودنی و باعث زوال برکت از زندگی است و فقط با تشخیص پزشکی قانونی قبل از ماه چهارم بارداری صرفا در صورت وجود خطر برای مادر جایز است و الا فلا

اعطای محوز قانونی برای سقط جنین منوط به تایید داشتن مشکل و بیماری خاص در جنین یا تایید خطرناک بودن تداوم حمل و زایمان برای زوجه از سوی پزشکی قانونی است .