درخواست مهریه با فوت همسرم، چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #65883207

سلام من همسرم فوت شده و فقط از خانوادش یک برادر داره که وارث هستش و من بچه هم ندارم و مجبور شدم که درخواست مهریه کنم از برادر شوهرم که وارث هست رای دادگاه صادر شد و محکوم شد ولی الان اعتراض زده میخواستم بپرسم الان من باید چه کنم و چی میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مهریه به ذمه فرد است و پس ازفوت به وارث منتقل می شود تا از اموال وی پرداخت شود و دربین بدهکاران متوفی مهریه اولیت دارد لذا وارث باید اول مهریه را بپردازد ،مگر مدرکی دال بر هبه مهریه و بذل مهریه از طرف شما به متوفی باشد ،در غیر اینصورت مکلف به پرداخت از ماترک متوفی است.

اگر فرد محکوم شده طبیعی است که اعتراض شما هم می توانید تبادل لدایح نمایید یعنی لایحه ای در جواب اعتراض به دادگاه تقدیم کنید

اگر خواهان محکوم شده و اعتراض کرده باید منتظر نتیجه اعتراض بشه و اگر خوانده محکوم شده احتمالا تایید میشه

با سلام و احترام صرف نظر از اینکه موضوع شکایت و یا دادخواست برادر همسرتان را مشخص نکرده اید لیکن دیون متوفی قبل از تقسیم ترکه خارج می گردد لذا بدوا به مقدار مهریه شما از ترکه همسرتان خارج در صورت باقی ماندن ترکه بین وراث تقسیم خواهد شد مضافا اینکه علاوه مهریه اجرت المثل ایام زندگی زناشویی نیز به شما تعلق می گیرد مضاف اینکه از باب زوجیت سهم الارث نیز خواهید داشت