آیا به رای اداره کار خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۹,۰۲۵ #65850534

با سلام و احترام
اینجانب بابت حق و حقوقاتم در اداره کار از کارفرما شکایت کرده و موفق به اخذ رای از اداره کار شدم و برای اجرای رای قطعی به اجرای احکام دادگستری رفته برج ۱۰ پارسال رای بنده قطعی از اداره کار صادر شده تا به حال که ۷ ماه میگذره محکوم علیه کارفرما با وجود اینکه توانایی مالی دارد و اعسار داده بود و رد شد باز هم از پرداخت به بهانه های واهی سرباز می‌زند حال سوال بنده اینه آیا من بابت این مدت که اینقدر هم تورم داشتیم از پارسال برج ۱۰ که رای قطعی اداره کار گرفتم تا الان که ۷ ماهه می‌تونم درخواست خسارت تاخیر تاییدیه بدم یا خیر چون هر کسی یه حرفی میزنه بعضی ها میگن به رای اداره کار خسارت تاخیر تاییدیه تعلق نمیگیره تعلق میگیره به من یا خیر؟ و اگه میگیره باید درخواست به کجا بدم به اجرای احکام تا با اصل خواسته پرداخت کنه یا به دادگاه بدوی که اجرائیه اداره کار از اونجا صادر شده باید درخواست خسارت تاخیر تائیدیه رو بدم؟ ممنون میشم هر ۲ سوال پاسخ بدین باتشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله صد در صد می توانید مطابق ماده ۵۲۲ ق آ د م و رای وحدت روی ۷۵۷ دیوان عالی کشور خسارات دریافت دارید

سلام، خسارت تاخیر قابل دریافت نیست.

سلام
تاخیر تادیه در اداره کار قابل دریافت نمیباشد

باسلام ازطریق دادگاه تقاضای تاخیرتادیه نمایید

خسارت تاخیرتادیه به وجه نقدتعلق داره نسبت کارشمافقط نسبت به روزهای بیکاری ممکنه کمسیون اداره کارتصمیم بگیرد

با سلام؛با مراجعه به اجرای احکام مطالبه تاخیر تادیه را مطرح نمایید*

مطابق رای وحدت‌ رویه شماره ۷۵۷ـ۲۹/۰۱/۱۳۹۶ هیات‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور وبا توجه به اصل یکصد و پنجاه و نهم قانون اساسی که دادگاه‌های دادگستری،
دعوی مطالبه خسارت تاخیر تادیه محکوم‌به رای هیات تشخیص و حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در صلاحیت دادگاه دانسته است.