نگهداری مشروب چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۶ #65724665

چند روز پیش پلیس به خانه ما ورود کرد و یک شیشه ۳ لیتری شراب کشف و دو بشکه شراب( ۹۰ کیلو انگور) در پشت بام مشاء ساختمان کشف و ضبط شد در کلانتری گفتم که هم بشکه و هم شیشه برای من است اما در دادسرا گفتم که فقط شیشه برای من است و بشکه های پشت بام برای من نیست
حالا من چیکار کنم تا دادگاه و چه میشود؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، مجازات اخیر حبس ، شلاق و جزای نقدی بوده که حسب مورد مقدار آن توسط دادگاه معین خواهد شد؛ موفق باشید.

ساخت مشروب نگهداری از آن حمل آن و خرید و فروش آن جرم محسوب شده و مجرم حسب مورد و با تشخیص قاضی ب حبس و شلاق و جزای نقدی محکوم خواهد شد

مجازات حبس ، شلاق و جزای نقدی را در بر خواهد داشت

سلام وقت بخیر
مجازات جرم مذکور سه ماه تا شش ماه حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق می باشد.

سلام
مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق . نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی مشروبات میباشد.

طبق قانون به شش‌ماه تا یک‌سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش کالای یادشده محکوم می شوید.

با سلام
رطبق ماده ماده۷۰۲قانون مجازات اسلامی ایران:
*هرکس مشروبات الکلی را بسازد.
* بخرد و بفروشد یا در معرض فروش قراردهد .
*حمل و نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد.
به شش‌ماه تا یک‌سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.