آیا می‌تونه تو دادگاه خودش انتخاب کنه که می‌تونه با من زندگی کنه؟

پرسیده شده
۳۶ پاسخ ۶۰۱ #65723462

سلام خسته نباشید خواستم بپرسم من پسرم ۱۰سالش آیا می‌تونه تو دادگاه خودش انتخاب کنه که می‌تونه با من زندگی کنه یا با باباش

یا اینکه کلا حضانت با باباش میشه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنین اختیاری ندارد.

باسلام درصورت اثبات عدم صلاحیت روحی و جسمی پدر میتوانید حضانت طفل را با حکم دادگاه برعهده بگیرید درغیر اینصورت فرزند درسن ۱۵سالگی تصمیم خواهد گرفت.

سلام
خیر تا ۱۵ سالگی حضانت با پدر است.

سلام
اصولا تا ۱۳ سالگی امکان تعیین ندارد اما شما می توانید علیه پدر در صورت داشتن ادله کافی اقدا مبه طرح دعوای سلب حضانت نمایید

با سلام . حضانت پسر بعد از ۷ سالگی تا ۱۵ سالگی با پدر است وبعد از ۱۵ سالگی تصمیم باخودش است.

با سلام
طبق قانون طفل ذکور با رسیدن به سن ۱۵ سالگی میتواند تعیین نماید که در حضانت چه کسی باشد و با چه کسی زندگی کند اما در کل اگر طفل احساس ناامنی و یا نفرت و ترس از یکی از والدین داشته باشد دادگاه به زور این طفل را در حضانت ان والدین قرار نخواهد داشت زیرا طبق قانون مصلحت خود طفل است نه مصلحت والدین .

خیر فرزند پسر با رسیدن سن ۱۵سال قمری حق تصمیم گیری دارند