آیا مهریه بنده در توقیف ملک مقدم‌ است یا مطالبات طلبکاران متوفی؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۷۳ #65520549

با سلام خدمت اعضای محترم
سه ماه قبل شوهر بنده فوت گردیده و یک ساختمان ثبتی دارد بنده حدود دو روز است در دفاتر ازدواج تقاضای صدور اجرائیه و توقیف ملک را کرده ام آیا وراث می‌توانند از ترفندهای دیگر مثل یک مبایعه نامه صوری یا چک و جعل امضای متوفی و ... زودتر از بنده برای توقیف ملک متوفی اقدام کنند؟ آنوقت تکلیف مهریه بنده چه میشود؟ ممنون از جلب توجهتان

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،مهریه جزء دیون ممتازه است و بر سایر دیون ارجحیت دارد.

سلام
مهریه دین ممتاز است .

با سلام ،مهریه بر سایر طلبکاران ارجح ترمی باشد

سلام .مهریه بردیگر دیون ارجح تر است .

باسلام. مهریه جزء دیون ممتاز است و برسایر دیون ارجحیت دارد.

با عرض سلام مهریه زن جز دیون ممتاز میباشد و بر تمام بدهی ها اولویت دارد و اگر با اقدامات صوری سایر ورثه اقدام نمودند باید درخواست تامین دلیل و سپس شکایت کیفری نمائید

باسلام مهریه برسایر دیون ارجحیت دارد.