میگه اگر ناراحتی مهریه رو ببخش توافقی طلاقت میدم؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #65498510

سلام من یک ساله ازدواج کردم با شوهر در خانه شخصی خودم زندگی میکنیم و شاغل هستم ‌. بدلیل مشکلاتی که داریم شوهرم هیچگونه خرجی به من نمیده و میگه چون شاغل هستی
حضورش در خانه هم فقط شب ها برای خواب هست اصلا هیچ رالطه مثبتی نداریم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تامین نیازهای اولیه و ضروری زوجه (نفقه ) به عهده زوج هست و شاغل بودن زوجه خللی وارد نمیکند و شما با اینکه شاغل هستین اما هیچگونه تعهدی و مسعولیتی در خصوص تامین مایحتاج زندگی ندارید.
اول شکایت ترک انفاق کنید
بعد میتونید دادخواست مطالبه مهریه هم بدهید .
ضمنا پس از اثبات ترک اتفاق می‌توانید مستند به بند ۲ و ۱۴ ماده ۱۱۳۰ ق م تقاضای طلاق بدهید .
بخشش مهریه از طرف شما قبل از هر توافقی ممکن است بعدا به ضررشما تمام شود .
🙏

در حال حاضر مهریه و نفقه را مطالبه بفرمایید زیرا دلیلی برای عسر و حرج و طلاق به درخوست شما فعلا وجود ندارد با مطالبه حقوق مالی شاید توافق صورت گیرد