چون من به غیر از این خودرو مال دیگری ندارم آیا همسرم میتواند این خودرو را توقیف کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #65330567

باسلام وسپاس از شما وکلای عزیز
خواستم سوال کنم داریی من فقط یک خودرو سواری مدل ۷۳ هست که فقط پلاک به نام من هست سند به نام شخص دیگری هست که ایشان هم وکلات تعویض پلاک را به شخص دیگری داده اند و دراصل وکیل پلاک را به نام بنده انتقال داده است حالا سوالم دو مرحله دارد اول اینکه چون من به غیر از این خودرو مال دیگری ندارم ایا همسرم میتواند این خودرو را توقیف کند و دوم اینکه با توجه به اینکه سند این خودرو قطعی به نام من نخورده و هیچ وکالتی هم بابت تعویض پلاک به من داده نشده چطور تاثیری در توقیف شدن یا نشدن خودرو داره . ممنون میشم رهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکان توقیف با توجه به اینکه جز مستثنیات دین نمیباشد وجود دارد

خودرو شما قابل توقیف است بدلایل ذیل :
اولا که پلاک خودرو بنام شما می باشد و مالک خودرو از نظر راهنمایی رانندگی بدلیل صدور برگ سبز بنامتان شما هستید .
ثانیا خودرو شما جزو مستثنیات دین نمی باشد مگر اینکه وسیله امرار معاش شما باشد آنهم با ارائه مدارک مستند اثبات شود .

سلام در قانون جدید خودرو جزو مستثنیات دین نمی باشد مگر اینکه به نحوی جهت امرا معاش از ان استفاده کنید مثلا در شرکت اسنپ با این خودرو فعالیت کنید یا...
اگر پلاک بنام شما هست توقیف می شود