قاضی نباید تمومش کنه با توجه به رای قطعی و نظرات کارشناسان و رای رو اجرایی کنند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۸ #65317238

باسلام .رای قطعی به نفع اینجانب صادر شده حالا تو شعبه اجرای حکم دیوان عدالت پرونده رو ارجاع دادن به کارشناس یک نفره که باز به نفع بتده صادر شد رای و خوانده باز شاکی شد بعد سه نفر کارشناس باز به من رای دادن. حالا پرونده من ۱۲ماهه تو شعبه اجرای حکمه فقط تا کی به این نتایج اعتراض میکنن ایا قاضی نباید تمومش کنه با توجه به رای قطعی و نظرات کارشناسان و رای رو اجرایی کنن.نزدیکه ۲سال شده که طرفهای مقابل الکی به همه چی اعتراض میکنن تا وقت و بگیرن.لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر اعتراضات قانونی و در مهلت های مقرر است نمی توانید اعتراضی در این خصوص داشته باشید.

باسلام
اگرای قطعی صادرشده باشد اعتراض به نظریه کارشناسی محمل قانونی ندارد

باید پرونده بررسی شود، با قطعیت رای، حکم اجرا می شود

با سلام
تا زمانی که برای آرای صادره فرجه قانونی برای اعتراض باشد یا برای نظریات کارشناسی حق اعتراض وجود داشته باشد طرفین میتوانند برای احقاق حق خویش اقدام به اعتراض نمایند .

با سلام و درود . پس از صدور رای قطعی قابل اجرا میباشد .

اعتراض در فرجه مقرر حق قانونی اشخاص است همچنین میتوانید درخواست خود را به شعبه صادر کننده رای قطعی تقدیم کنید

باسلام
روال قانونی باید طی شود
مدت زمان نیز قابل پیش بینی نمیباشد