چگونه حضانت پسر ۵ سالم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #65287186

من دو پسر دارم بسیار به هم وابسته اند یکی ۵ ساله و دیگری ۹ ساله.
مادرشون درخواست دستور موقت حضانت به مدت ۶ ماه رو داده است ولی فقط ۱۰ روز از آنها مراقبت کرده و الان نزدیک ۴ ماه بعد از این دستور پیش من هستند.
ایشون کارمند هستند و الان نزد پدر و مادر ۷۰ ساله اش در روستا زندگی میکنند وخانه شان فقط یک پذیرایی و یک اتاق خواب دارد و امکانات رفاهی و ورزشی و فرهنگی در روستا وجود ندارد.
محل کار ایشان نیز با محل زندگی یعنی خانه پدری بسیار دور است و گاهی تا چند روز در محل کار که با دوستانشان خانه ای اجاره کردند میمانند و هر روز باید ۶ صبح بیدار بشن و یک ساعت در مسیر باشن تا به محل کارشان برسن.
حکم ناش‌زه بودن ایشان رو هم گرفتم.
چگونه میتوانم حضانت پسر ۵ ساله ام رو بگیرم؟
هر دو پسرم دوست دارن پیش من و در خانه و اتاق شخصی خودشان باشن.
من میدانم که حضانت تا ۷ سالگی با مادر است
دلایل مشکلات این است که مادرشان از من ماشین خارجی میخواهد و من توان آن را ندارم پس به خانه پدری رفته و الان هم بحث حضانت رو پیش کشیده.
لطفا کمک کنید. الان نزدیک ۱ سال است که ایشان تمکین نکرده است. و بچه ها در این مدت پیش خودم هستن و حتی یک بار هم سراغ بچه ها رو نگرفته.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مواردی ک عنوان کردید مانع حضانت مادر نیست
۱) اعتیاد زیان آور به الکل ومواد مخدر و قمار
۲) اشتهاربه فساد اخلاقی وفحشا
۳) ابتلابه بیماری روانی یاتشخیص پزشک قانونی
۴) سوءاستفاده ازطفل یااجباراو به ورود درمشاغل ضد اخلاقی مانند فساد فحشا تکدی گری و قاچاق
۵) تکرار ضرب وجرح خارج از متعارف
۶) کفر
۷)جنون
و گاهی در بعضی موارد خاص ازدواج مجدد مادر مانع حضانت میشود