به دلیل ارتباطی که قبلا با شخصی داشتم الان مرا تهدید به آبروریزی کرده نزد خانواده ام آیا می توانم از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۹ #65119

با سلام
من خانمی 28 ساله متاهل و دارای یک فرزند 4ساله . شخصی چند مدته با زندگی من با آبروی من با تهدید کردناش بدنمو به لرزه میندازی طوری که من و از زندگی کردن بیزار کرده من عاشق فیلم و تئاتر و بازیگری هستم این شخص تو اینستا به اسم کارگردان به من پیام داد که من کارگردانم و دعوت به همکاری میکنم از من شمارمو خواست و من ندادم گذشت ی چند مدت ایشون هی پیام میداد تو اینستا گرام درد و دل میکرد با من تا اینکه گفت من تا شش ماه زنده هستم دکترا جوابم کردن من بدبخت حرفاشو باور کردم دلم سوخت شمارمو دادم ای آقا عاشق من شده بود من قبول نکردم به رابطه ی دوستی خطمو خاموش کردم آدرسمونو پیدا کرده بود نامه فرستاد واسم کفش و کیف و گوشی و سیم کارت فرستاد به من ولی من به هیچ کدوم دست نزدن از اون موقع به بعد فقط من و تهدید میکنه شماره پدرم و مادرم و شوهرمو پیدا کرده شوهر من هم یه آقای بی منطق این شخص هم نقطه ی ضعف منو میداند که اگه شوهرم بدونه زندگیمو آتیش میزنه شب و روز ندارم لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا شما می توانید تحت عنوان تهدید و مزاحمت از شخص نامبرده شکایت کنید.